Köttbullstång.

Detta är ett Affiliate inslag för Kitchen Time. Det kostar inte något att klicka in på KitchenTime. Vid köp denna väg får dock jag ett liitet bidrag som tack för köpet. Välkommet bidrag till min web.

Tycker du att det är jobbigt att rulla köttbullarna ? Använd då denna köttbullstång. Doppa den i kallvatten innan du gör en ny köttbulle så fastnar det inte i tången.
kottbullstang

Jag såg den på FB och beställde genast en. Så får vi se vad den kan. Finns i två storlekar, 3,5 och 5 cm, där 3,5 cm är den vanligaste och lämpligast till julbordets fina köttbullar.

Hemgjorda köttbullar med jämn storlek och lite extra krydda är ju oslagbara mot de där ströbröds och lökspäckade köpebullarna.

Varför inte slå till och ta hem båda storlekarna, de små som stekbullar och de stora till frikadeller med spaghetti och en god sås. Julens numera välkända måltid med spaghetti och frikadeller ger inspiration när hundar tala mat. Ojjojjoj.

Om SM5MEK

Radioamatör och hobbyodlare och amatörfotograf.
Det här inlägget postades i Fläsk, Jul, Mat, Nöt, Nyår, Okategoriserade, Pasta, redskap och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Köttbullstång.

  1. Ping: Provat köttbullstång. | SM5MEK,s blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.